19/07/2023 | Europass Webinar on Food Safety and Food-packaging Sustainability - European Law Provisions and Innovative Esperiences in Emilia-Romagna
To All PhD Students in
- Evolutionary Biology and Ecology
- Life Sciences and Biotechnology
- Chemistry- Environmental Health Sciences
- Biomedical Sciences and Biotechnology- European Union Law and National Legal Systems
- Economics and Management of Innovation and Sustainability
- Environmental Sustainability and Wellbeing
UNIFE
and, c.c.
To All Coordinators
PhD Courses mentioned aboveUNIFE
Dear All
As you may know, the University of Ferrara is accredited by the European Food Safety Authority (EFSA).
As part of the agreements between the Regione Emilia-Romagna Universities, there are webinars on transversal topics like the one you find in this email.
We are pleased to send you the programme, both in Italian and English, about the webinar
"Food Safety and food-packaging sustainability
European Legislative Provisions and Innovative experiences
in Emilia Romagna"
that will take place on Wednesday 19 July from 3:00 to 4:30 pm.
It is the fourth Farm-to-Fork Strategy webinar.
This is the web page where you can find all the information.
You can enroll here in order to receive the link to the webinar.
Please find attached the Programme in English and Italian and here below the Save the date, with the link to the enrollment form.
Participants will have to ask their tutor in order to be assigned credits.
***********************************************
Alle Dottorande e ai Dottorandi in
- Biologia Evolutiva ed Ecologia
- Scienze della vita e Biotecnologia
- Scienze Chimiche
- Scienze per l'Ambiente e la Salute- Scienze Biomediche e Biotecnologiche
- Diritto dell'Unione Europea e Ordinamenti Nazionali
- Economia e Management dell'Innovazione e della Sostenibilità
- Sostenibilità Ambientale e Benessere
UNIFE
e, c.c.
Alle Coordinatrici e Coordinatori
Dottorati succitati
UNIFE
Gentili,
come forse saprete l'Università degli Studi di Ferrara è accreditata presso l'Autorità Europea per la Sicurezza Alimentare (European Food Safety Authority - EFSA)
Qui di seguito trovate il link alla pagina del sito Internet da cui è possibile registrarsi per ricevere il link di collegamento e, più in basso, il Save the date con incorporato il link di registrazione.
Vi inviamo in allegato il programma in ITA e ENG del webinar
"Sicurezza alimentare e sostenibilità del packaging per alimenti
Orientamenti legislativi europei ed esperienze innovative
in Emilia-Romagna"
che si terrà mercoledì 19 luglio dalle 15.00 alle 16.30.
Si tratta del quarto webinar del ciclo dedicato alla Strategia Farm to Fork
Qui di seguito trovate il link alla pagina del nostro sito Internet da cui è possibile registrarsi per ricevere il link di collegamento e, più in basso, il Save the date con incorporato il link di registrazione.
I partecipanti potranno rivolgersi ai rispettivi tutor per l'assegnazione di crediti formativi